Carina Rejmus Cohen logo

Här är alla mina inlägg som är taggade med "Familj" samlade.


Bloggen som försvann

Två år av bloggen har försvunnit! Borde slita mitt hår och skrika men inser att det nog inte hjälper. Jag var ju ändå rätt dålig på att uppdatera på slutet. Får väl se det här som en möjlighet till en ny, fräsch start.

Det här året har varit fullt av utmaningar på alla plan. Pappa som hastigt gick bort i mars. Känns fortfarnde ofattbart och jag saknar honom så. Har även landat i ett jobb som informatör på Riksförbundet Attention - kul och utmanande med en härlig mix av arbetsuppgifter jag brinner för och kan utvecklas i.

Pluggar även psykologi på distans för att snart, snart kunna få min examen i reklam och PR. Förhoppningsvis blir det verklighet innan jag fyller 40 nästa år.


Lördagsnöje med Vasaskeppet och middag på stan

I går hade vi en heldag inne i stan. Vi tog bussen till Slussen och sedan färjan över till Djurgården och Vasamuseet. Man blir alltid lika fasc... Läs hela posten

Skriven av Carina klockan 14:49
Kategorier:

Båttur med övernattning

Äntligen en övernattningstur med båten! Sol och regn om vartannat har gjort att vi inte velat åka ut, trots att vi varit lediga flera veckor. M... Läs hela posten

Skriven av Carina klockan 21:24
Kategorier:

Följ mig

Senaste inläggen

kategorier

Taggar

Error loading Razor Script uBlogsyTwitterFeed.cshtml

Favorit bloggar